сряда, 23 юли 2014 г.

Създава се нова партия

Скоро ще бъде създадена нова политическа сила - ББМ. Информация за създаване на новата формация изтече на страницата във Фейсбук на Цвета Кирилова, журналист и председател на "Сдружение Азбукари".

Според публикацията: партията ще събере разочарования електорат от всички политически сили, за да поведе народа към очакваната промяна. Голям интерес към нея проявяват отлъчени политически остриета и симпатизанти на други формации, преживели катарзиси и осъзнали заключението, че българският народ трябва да смени системата.

Новата партия ББМ няма да влиза в коалиционни договорки със застаряващи партии, нито с вехти партийни дейци. Тя ще е първата и единствена алтернатива на политическия шизофренизъм в България.

ББМ за часове се разраства и привлича интереса на все повече съмишленици без значение от пол, раса, възраст, религия и социален статус. Ако някой се пита какво означава ББМ, очаквайте отговор след присъединяването към новата ударно развиваща се формация, пише на Фейсбук страницата на Цвета Кирилова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар