петък, 22 август 2014 г.

Цвета Кирилова: При служебните кабинети е по-спокойно

Все повече се затвърждава убеждението ми, че когато сме управлявани от служебни кабинети, обстановката в държавата е далеч по - спокойна и уравновесена.

От една страна, познатите ни политици са заети с предизборни кампании, целеустремени да печелят избори. От друга страна, сутрешните телевизионни блокове са в лятна ваканция и ефирът е освободен от присъствието на омръзнали ни политици и интриганти, които 25 години превземат личното пространство на хората с глупости.

Междувременно в хода на предизборните страсти крупни суми от бюджета на всяко българско семейство отиват за партийни рекламни материали от типа на химикалки, бонбонки, дъвки, сандвичи, шапки, свирки, знаменца и т.н.

Безсмислено похарчени средства за популяризиране на партии, които инак се броят на пръсти и десетилетия не освобождават държавното управление. Какво никазват обаче с тях? Какви са бъдещите им намерения? Равносметката е, че в подобни времена, когато сме преди избори, животът в страната е по - спокоен, а българите не са настройвани умишлено един срещу друг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар