понеделник, 25 август 2014 г.

Цвета Кирилова: За доброто на България ни трябва Велико Народно събрание

169 села на картата, без нито един жител!
И всичко това, българино, защото гласуваш 25 години за идиоти, които съсипват стръвнишки бъдещето на страната и преобразуването й в територия. Толкова ли е трудно да се разбере, че за да има сериозна промяна в страната към Добро е необходимо:

Свикване на Велико Народно Събрание, което да напише новата българска Конституция. Настоящата е добре замислен капан, влизащ в употреба за управление на примитивно и заблудено общество и вършещ услуга на робовладелците. Още преди разпускането на парламента всички политически сили трябваше да се обединят около тази необходимост, а не да се изнасят от Народното събрание по терлици и светещи очи към новите извънредни парламентарни избори.

Липсата на желание за вкарване на държавата в ред е именно устрема да влизаме в нови и нови избори, цяла серия, които няма да доведат до желанието на хората. Още преди да подадат оставка от БСП, ДПС и Атака трябваше да поставят въпроса в парламента на дневен ред и да потърсят подкрепата на ГЕРБ за тази решителна крачка. Тогава 240 народни представители + 160 от гражданското общество, общо 400, щяха да напишат новата Конституция на България, под зоркия поглед на българския избирател и данъкоплатец, за да няма и най-малки опити за отклонение от целта - привеждане на България от феодално владение в държава с работеща икономика и възход. Промяната на Конституцията ще ограничи десетки порочни практики, за които съм писала многократно, заключени съвсем умишлено в този архаичен документ.

След като си свърши работата това последно в историята на България събрание, едва тогава ще бъдат нужни нови избори, които да позволят поне 80% мажоритарни избори и равнопоставена възможност за участие на гражданските организации в тях. Вече съставът на парламента ще е свит до максимум 120 души, съдебна реформа ще е изрязала тумора и всеки един член в Конституцията, който е бичувал българина, ще бъде заменен с постановка в полза на хората и нормалността. Преминаване на страната ни към президентска република, където най-накрая след 25 години, конкретна личност и екип ще носят огромната отговорност за провежданите политики в България.


Крайно време е мафиотската тактика невинните в затвора, а престъпниците, ДДС измамниците, източилите хазната на държавата, онези за които има видими доказателства, че преуспяват с престъпна дейност, да си заемат мястото подобаващо в килиите в затвора. Защото всеки един такъв не забогатява от въздуха, а именно от джоба на вече твърде бедния българин и от неговите данъци. Това са Вашите пари, които наблюдавате как изчезват кротко и мълчаливо от дистанция. И понеже, както казах, се изнесоха от парламента, без да направят тази важна крачка, сега отново ще влезем в поредица от избори, защото избирателната активност ще е повече от покъртителна, и никой няма да съумее да състави кабинет сам.

Това означава, че отново ще има интриги в управлението, подливане на вода, протести, недоволства и т.н. Всичко това ще принуди най-накрая, колкото и да не му харесва на статуквото, свикване на ВНС, но с огромно закъснение и съсипана икономика на държавата и време допринесло за допълнително обезлюдяване на България и по - трайното й феодализиране, а до тогава, българино, гледай умно, безропотно и чакай месиите, предложени Ви от медиите. Избирайте си лидерите от телевизионния каталог и пазарувайте.

Няма коментари:

Публикуване на коментар