петък, 17 октомври 2014 г.

За жалост няма да намерите други балъци, които да "цицате"

Скъпи политици, българите взеха единодушно решение. Напускат държавата, оставате сами, само с безработните роми, с които трябва да си делите помощите и с потъналите в мрежите на манипулацията мюсюлмани.

За жалост няма да намерите други балъци, които да "цицате", на чийто гръб да благоденствате и да си правите идиотиите. Ние съвсем скоро ще намерим просперитет в развитите и педантични европейски държави. Там животът е прав като опънат конец. Там човешкият живот има значение.

Там не са попаднали на политици кретети, които са готови и майките си да набучат на кол, за да лапнат по-голямата част от пая. Не зная кое ще си струва при тази ситуация повече, дали да си политик или бездомник. Затова сами се докарахте.

Нямаме визия, за това как трябва да се случват нещата, а това е работа на Любо Пенев, който не успя да я свърши и затова трябва да си ходи. През 90-ти години изобщо не се съобразявахме с отбори от нивото на Армения, а сега с тях мача се смята за финал. Трябва да дойде треньор, който да налага тактика и стил на игра, а не само да разчита на надъхване на играчите, което в съвременния футбол е крайно недостатъчно. Май е време за нов чуждестранен треньор начело на националите.


Няма коментари:

Публикуване на коментар