понеделник, 13 юни 2016 г.

Жена взриви интернет с писмо до Москов, заради Митьо Очите

Отворено писмо към Министъра на здравеопазването Петър Москов. То е написано от Ваня Костадинова, по повод възмущението и от здравната система и лечението на Митьо Очите и това на баба и.

Ето какво написа тя.

„Д-р Москов, съжалявам, че баба ми не е престъпник. Съжалявам, че има само едно паркомясто, обрасло с трева, на което е паркирана каручка, с която някога ходеше на нивата. Съжалявам, че никой, освен някоя заблудена овца, не идва да вдигне един хубав селски битов скандал на баба, за да може и тя да се възползва от първият, вторият, петият и тринадесетият безплатен пакет на здравеопазването ни. Сега разбирам защо. Защото баба няма бронежилетка. Има само бастун, с който бори битовата престъпност, понеже вътрешният ни министър призна, че не може да я пребори. Баба обаче може.

Тя е на 93г. и понеже не е престъпник когато претърпя тежка операция се наложи да платим за кръв, по 100 лв. сакчето, защото и при първият и при вторият безплатен здравен пакет, тя се продава. Съжалявам, че баба не е престъпник, за да я получи безплатно, както един човек, станал известен с един битов скандал с 30 гилзи. Само се замислете колко хора, докато на този човек преливаха кръв, си платиха своята, за да живеят???“

Няма коментари:

Публикуване на коментар