сряда, 23 юли 2014 г.

За какво могат да се използват партийните субсидии?

Знаем, че партиите се издържат от партийни субсидии.
Знаем, че тези пари излизат от държавната хазна.
Знаем, че същите тези пари влизат в бюджета от нашите данъци.
Знаем, че ние се трепем и работим, за да ни вземат тези данъци.
Зная, че не желая да отглеждам партийни некадърници, които водят държавата ни към гибел.

Зная, че искам мажоритарни избори, с които във властта ще влизат личности с морал, чувство на дълг, високообразовани, с идеи.
Зная, че светлите личности не се нуждаят от тонове партийни субсидии, за да работят за разцвета на държавата ни.
Зная, че субсидиите от джоба ни, които даваме на партиите, трябва да бъдат намалени до минимум или премахнати изобщо.
Зная, че е дошло време за промяна на Конституцията, в която са заровени ключетата за решаване на много от проблемите ни.

Предлагам средствата, с които се издържат партиите, да бъдат насочени в НАЦИОНАЛНО ЗНАЧИМА КАУЗА. Въпрос е и на здраво мислещи глави, отговорност, загриженост за здравето на българина и прецизна преценка за вярна инвестиция от която произлиза нещо, защото от партиите за 25 години не произлезе нищо!

Призовавам Ви партийните субсидии да отидат за ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЦЕНТЪР ЗА АДРОННА ТЕРАПИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ТУМОРНИ ОБРАЗУВАНИЯ. Адронната терапия е най – добрият метод за унищожаване на тумори, които не се поддават на лъчелечение, с помощта на ускорители и протонни, и въглеродни снопове. Много по-ефективен и много по-неувреждащ метод от всеки друг, категорични са учените, за което прибавят доказателствата си със статистика за удължаване на живота на хората.

От ЦЕРН отдавна заявиха готовността си да помогнат на България, ако това бъде един от приоритетите на държавата ни. В момента в Европа работят няколко такива центъра - в Германия, Италия, Швейцария, също в Чехия и Полша, Австрия, като ТЕРАПИЯТА НА ЗДРАВНООСИГУРЕНИТЕ В ТЯХ Е БЕЗПЛАТНА! Подобен център в страната ни би дал възможности за достъп до лечение на хора не само от България, но и от съседни държави и би имал изключително значение в международен план по отношение лечението на онкологични заболявания.

ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЦЕНТЪР ЗА АДРОННА ТЕРАПИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ТУМОРНИ ОБРАЗУВАНИЯ В БЪЛГАРИЯ ще бъде индикатор за безспорна градивна инвестиция за бъдещите поколения и отговорно държавническо мислене. Изисква се начална инвестиция, след което тя се изплаща!Става дума за средства между 100 и 200 милиона евро. Един такъв център има капацитет му 1000 и 1200 души годишно, което никак не е малко.

Икономическият аспект, според учените, има и това изражение: „Ако например с терапията дадем по пет години живот на тези хора, ще видим, че само от данъци, както се казва, ще се изплати тяхното лечение и всичко останало. Освен това по-важно е, че има неща, които не можем да лекуваме с другите методи.

Това понякога е единственият подходящ вариант особено, когато става дума например за деца“ Иначе участието на България в ЦЕРН е голямо и е видим приносът на нашите учени в него. Откриват се огромни възможности български компании да се включват в повече проекти на Европейската организация за ядрени изследвания и да получават индустриални поръчки за материали, оборудване и услуги. Напомням, че поръчки за 14 милиона швейцарски франка са получили в последните години български фирми от ЦЕРН.

ИСКАМ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЦЕНТЪР ЗА АДРОННА ТЕРАПИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ТУМОРНИ ОБРАЗУВАНИЯ В БЪЛГАРИЯ!!! Омръзна ми да храня лентяи и малограмотници, настроени разрушително към българския народ!

 
Цвета Кирилова, председател на "Сдружение Азбукари"

Няма коментари:

Публикуване на коментар